Bones sensacions en el Rugby TouchBuenas sensaciones en el Rugby Touch

  • JUNY 18, 2013

El passat dissabte 15 de juny es va fer a les instal.lacions universitàries de la diagonal la primera lliga catalana de Rugby Touch.

Els equips que es van presentar éren: ARPN, TRB (Touch Rugby Barcelona), SITGES i el BUC amb 2 equips, el BUC A i el BUC B. En total van ser 19 jugadors del BUC. Els equips van quedar en quarta i cinquena posició però l’ambient va ser molt esportiu i molt  divertit. Els resultats van ser, en alguns casos, molt ajustats donant fe de la feina feta en els entrenaments durant tot l’any al club.

Salut i rugby,

Alfred Busquets

El pasado sábado 15 de junio se realizó en las instalaciones universitarias de la diagonal la primera liga catalana de Rugby Touch.

Los equipos que se presentaron eran: ARPN, TRB (Touch Rugby Barcelona), SITGES y el BUC con 2 equipos, el BUC A y el BUC B. En total fueron 19 jugadores del BUC. Los equipos quedaron en cuarta y quinta posición pero el ambiente fue muy deportivo y muy divertido. Los resultados fueron, en algunos casos, muy ajustados dando fe del trabajo realizado en los entrenamientos durante todo el año en el club.

Salud y rugby,

Alfred Busquets