CAMPUS Olímpia Estiu 2020

Benvinguts/des,

Un any més, i malgrat la crisi sanitària provocada pel Covid-19, des del BUC ens fa molta il·lusió poder presentar-vos el VI Campus Olímpia de Rugby i Poliesportiu de la Foixarda, de la mà de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any tornem a moltes novetats. Unes obligades per la situació que ens està tocant viure aquests dies, i d’altres per fer encara més atractiu aquest Campus.

És un Campus destinat a tots aquells infants i adolescent d’entre 6 i 16 anys que estiguin enamorats del rugby o que sentin curiositat per aquest meravellós esport. TOTS HI TENIM CABUDA! A part també estan programades altres activitats poliesportives tant dintre de La Foixarda, com fora!

Aquest estiu, més que mai, volem que aquest sigui un Campus pels nens i nenes. Tots estem patint molt aquests dies, però en especial ells. Per això no volem que cap infant ni adolescent es quedi sense gaudir d’un estiu com ho han estat fent com sempre i poder retrobar-se, per fi amb els seus companys.

 

TORNS

Torn 1: del 22 al 26 de juny (24 juny festiu Sant Joan)

Torn 2: del 29 de juny al 3 de juliol.

Torn 3: del 6 al 10 de juliol.

Torn 4: del 13 al 17 de juliol.

Torn 5: del 20 al 24 de juliol.

Torn 6: del 27 al 31 de juliol.

HORARIS

Matí: 9:30h a 13:30h

Matí i tarda: 9:30h a 17:30h

*Servei d’acollida de 8:30h a 9:30h (recàrrec addicional de 2€ per dia i infant)

** El torn de matí i tarda inclou el dinar.

*** Existeix l’opció de fer torn de matí + dinar.

 

ACTIVITATS

RUGBY: Cada matí a primera hora es realitzarà una sessió de rugby. APTE PER A TOTS ELS NIVELLS.

ACTIVITATS POLIESPORTIVES: Piscina, Gimcanes, Curses d’orientació, Jocs d’aigua, Jocs cooperatius, Futbol, Softball, Sessió de cinema, Paintball, etc.

Activitats fora la Foixarda: Escalada al Climbat La Foixarda (setmanal), Atletisme a l’Estadi Municipal Joan Serrahima. (setmanal), Platja a Gavà Mar (setmanal), Natació i futbol a Complex Esportiu Rocafort. (puntual), Activitats aquàtiques a Can Dragó. (puntual).

PRINCIPALS NOVETATS

HABITS D’HIGINENE SEGURETAT: Degut a la crisi sanitària provocada pel Covid-19 ens veiem obligats a prendre una sèrie de mesures per prevenir possibles contagis. Desinfecció de mans, evitar aglomeracions en espais reduïts,…

Competències educatives (continguts formatius): Activitats amb un alt contingut formatiu per substituir la manca d’hores lectives durant el curs escolar. Opció de fer els deures d’estiu. Educació emocional.

TIBIDABO + NIT A LA FOIXARDA: Aquest any, per acomiadar l’estiu, passarem l’últim dijous del Campus al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Al acabar, passarem la nit a La Foixarda fent jocs i disco. L’endemà completarem la festa amb més activitats durant el dia.

 

MONITORS

Com l’any passat repetim la formula:

  • Rodrigo Álvarez (preparador físic del club)
  • Gerard Barrera (Excoordinador de l’escola del club).

Amb la possibilitat d’incorporar una monitora en cas necessitar-ho.

 

AJUTS A LES FAMÍLIES

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, el procés de sol·licitud d’ajuts econòmics es farà a través d’internet i no presencialment!!!

 

INSCRIPCIONS

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, el procés d’inscripció es farà a través d’internet i no presencialment!!!

Un cop rebem la preinscripció us enviarem un correu amb informació més detallada i les dades per fer el pagament.

  • CAMPUS OLÍMPIA POLIESPORTIU PER A INFANTS DE 6 A 8 ANYS.(CODI ACTIVITAT: 030218OPO02)
PREINSCRIPCIÓ 6 A 8 ANYS AQUÍ

 

  • CAMPUS OLÍMPIA ESPECÍFIC DE RUGBY PER A INFANTS I ADOLESCENTS DE 8 A 16 ANYS. (CODI ACTIVITAT: 030218OES01)

PREINSCRIPCIÓ 8 A 16 ANYS AQUÍ

 

 

1r torn: Matí(no dinar) 63,20€ Matí+Tarda(amb dinar) 126€ Resta de torns Matí (no dinar) 79€ Matí+Tarda(amb dinar) 157,50€
Ampliar Imatge Preus

* PREU SORTIDA FINAL DE CAMPUS: 50€ (inclou entrada al Parc d’atraccions Tibidabo + 2 dinars + sopar + activitats divendres.

INCLUSIÓ D’INFANTS I ADOLESCENTS AMB ALTRES CAPACITATS.

Totes les activitats que oferim al Campus garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

CONTACTE

PER MÉS INFORMACIÓ O RESOLDRE PREGUNTES, NO DUBTEU EN CONTACTAR AMB NOSALTRES.

Correu electrònic (Gerard): campus@buc.cat

Web Campanya Vacances Estiu Ajuntament de Barcelona: https://vacances.barcelona.cat/ca

SERÀ UN ESTIU PER NO OBLIDAR!

US HI ESPEREM!